Hongarije heeft meer te bieden men in eerste instantie verwacht. Onze Nederlandstalige makelaars en vastgoed adviseurs kunnen u informeren over de mogelijkheden die Hongarije u te bieden heeft.

Bouwgrond in de Mecsek 

Bouwgrond te koop: 525.000,- euro k.k.

Ruim 10 hectare aaneengesloten bouwgrond te koop aan de rand van het Mecsek-gebergte in Hongarije. In de plaats Szászvár, zijn alle moderne voorzieningen zoals elektriciteit, leidingwater, aardgas, snel internet en televisie aanwezig. Er zijn diverse winkeltjes en horeca, maar ook leuke toeristische attracties, waaronder de beroemde burcht waar de plaats naar vernoemd is, een wijnmuseum en diverse wijnhuisjes en een vismeer.

Perceel-grootte: 107.062 m2

 

Klik op "Investeren Hongarije" voor meer informatie over dit object:

B&B locatie Stierenvallei

Boshuis te koop: 29.500,- euro k.k.

LOCATIE BUITENKANS!
Bijzonder boswachtershuis in natuurpark de Stierenvallei in Hongarije te koop. Het gebouw dient geheel gemoderniseerd te worden. Gezien de indeling en de ligging kan het ingericht worden als Bed and Breakfast voor natuurliefhebbers, jagers en rustzoekers. In verhouding met andere dorpen bent u dichtbij winkelsteden en wellness-centra.

Woon-oppervlakte: 139 m2
Woonlagen: 2
Perceel-grootte: 2.175 m2

 

Klik op "B&B locatie in het bos" voor meer informatie over dit object:

Riant woonhuis bij Tiszameer

Huis te koop:  52.000,- euro k.k.

Dit riante woonhuis staat op loopafstand van het Tiszameer in Hongarije. Met een woonkamer, keuken, voorraadkamer, toilet, badkamer en drie slaapkamers, heeft u een net huis in Hongarije. Het huis staat in een prettige straat. Achter het huis is een terras, onderhoudsarme tuin en een schuur met werkruimte. Het gehele perceel is omheind.

Woon-oppervlakte: 180 m2
Woonlagen: 2
Totale oppervlakte bijgebouwen: 18 m2
Perceel-grootte:   938 m2

 

Klik op "Huis Hongarije" voor meer informatie over dit object: